Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

54 inloggade spelare

Basilika123

Registrerad:12 september 2015, 22:49
Senast utloggad:31 december 2018, 15:55
Status:Inte inloggad
Antal inloggningar:225 st.
Speltid:6 dagar & 38 minuter
Bannlyst:Nej
Plånbok:0 minemynt
Forumaktivitet:26 trådar & 190 inlägg
Låsta kistor:20 st.
Skyltaffärer:5 st.
Stadsmedlemskap:SherwoodSkogen (medlem)

Den legendariska Basilika123. Jag skövlar de skogar som ska växa, bränner de byar som ska byggas och gräver håll i de bästa av ängar. Inget hinder är för stort, inget motstånd är för litet. JOIN THE RESISTANCE!

Efter att ha varit bannad i uppemot två år och betalat dyra böter, samt behövt betala dyra skatter (utan att kunna göra något åt det, eller tjäna pengar) under tiden jag var i fängelset är mina resurser återigen något begränsade. Däremot är min handlingsförmåga fortfarande stor då jag har mängder med material i min ägo. Många vänner som stöttat mitt arbete har gått förlorade, men striden är ej förlorad. Support the rebellion genom att donera valfri summa mynt till Basilika123. Varje mynt gör skillnad!

Mitt CV finner du i varnings- och bannlysningshistoriken. Behöver du hjälp med något olagligt, otrevligt eller annat förbjudet som troll, scams? Kontakta mig!

Efter att ha överklagat min banlysning till augusti 2020 har jag lyckats förkorta min banlysning till den 1 april 2019. Allt tack vare mina diplomatiska skills och ett utomordentligt enastående arbete som min egen försvarsadvokat i ett korrupt rättsystem.

BOB is back

..\o/ <-- Det här är Bob
....I ,copy and
..../\ paste him and
help him take
over this forum

Senast uppdaterad den 30 december 2018 klockan 00.30.