Logga in

För att logga in, anslut till servern och skriv /login i chatten.

Alternativt, använd en inloggningskod nedan.
Läs mer om inloggningskoder»

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används »

14 inloggade spelare

Ansök

När det finns en pågående ansökningsperiod finner du ansökningsformuläret längst ned på den här sidan, men läs först igenom följande punkter.

1.) Att vara en personalmedlem är speciellt. Det kräver en viss typ av individ och spelare. Man måste exempelvis kunna ta kritik och bemöta den utan att springa och gömma sig.

2.) Minecraft är ett spel. Det är inte dödligt allvar. Är det så för er, kommer vi inte rekommendera er till att söka. Kan man inte förhålla sig till ett spel så är man inte lämplig.  Blir ni förbannade och svär och spottar och gråter över att någon tog hela din maxade rustning, då bör ni inte söka.

3.) Personalrollen innefattar främst ansvarskänsla, attityd och en önskan att hjälpa andra och jobba för att det ska bli rättvist samtidigt som man vet att allt är inte rättvist.
Bland annat följande saker är av betydelse.

  • Kompetens: Kunskapen om Minecraft och allt runt omkring.
  • Erfarenhet: Förmågan att vara steget före i olika situationer och kunna förutspå en konflikt innan den händer.
  • Tålmodighet: Kunna ta att någon skriker könsord i ansiktet på dig utan du själv sjunker till samma nivå.

4.) Det är vetenskapligt bevisat att en blandad skara individer är bäst för utveckling av en grupp. Vi kommer eftersöka olika typer av spelare, exempelvis när det gäller ålder, kön och kunskaper.

5.) Integritet. Vet du inte vad det innebär så bör du ta reda på det och ransaka dig själv om du känner att har den egenskapen.

6.) Ingen är perfekt och alla kan göra fel. Det är HUR man förvaltar sina misstag och hur man går vidare, som avgör om man sitter i en sits att kunna utveckla sig själv. Som personalmedlem måste man vilja bli bättre. Misstag är inte tecken på svaghet eller att man är dålig. Det är ofta sämre att inte våga göra saker för att man rätt för misstagen, eftersom man då går miste om möjligheter till att lära sig saker.

Slutligen, vi kommer inte bedöma er enbart kring vad ni säger eller skriver här, utan hur ni beter er över tid på servern. Detta formulär är främst för att ge er en chans att visa ett intresse under ordnade former. Samt få en snabb inblick i hur ni bedömmer er själv. Alla som är intresserade av att söka uppmanas att göra det, oavsett vem man är och oavsett tidigare historik av varningar och/eller bannlysningar.

Till ansökningsformuläret

Just nu kan man inte ansöka. Det finns inte någon information om när nästa ansökningsperiod börjar.