Logga in

För att logga in, anslut till servern och skriv /login i chatten.

Alternativt, använd en inloggningskod nedan.
Läs mer om inloggningskoder»

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används »

15 inloggade spelare

Om skatten inte kan betalas

Beroende på om det är en spelare som inte kan betala stadsskatt till städer eller en stad som inte kan betala statsskatt till staten händer olika saker.

För spelare

Eftersom spelare betalar skatter procentuellt på hur mycket som man har i sin plånbok går det inte att "inte kunna betala" sin skatt. Det värsta som kan hända är att man inte har något i plånboken alls, alltså 0 minemynt. Om stadsskatten är 5 procent blir det 5 procent på 0, och man betalar då 0 (ingenting) i skatt. Det finns städer som kan exkludera medlemmar som inte betalar någon skatt, men det sker i så fall manuellt. Man förlorar inte automatiskt varken stadsmedlemskap eller tomtägarskap, oavsett hur lite skatt man betalar.

För städer

Här är det lite värre. Eftersom skatten för städer baseras på hur stora markområden städerna äger kan man komma i situationen att en stad krävs på mer minemynt i skatt än vad staden har i stadskassan. Skulle detta uppstå kommer staden att gå under.

När en stad går under händer en av följande två saker.

  • Liten stad: Om staden äger färre än 25 markbitar och den samtidigt har färre än 20 medlemmar kommer den att tas bort. Tomterna tas bort, skyddet över stadsmarken försvinner och staden upphör helt att existera.
  • Stor stad: Om staden har minst 25 markbitar eller minst 20 medlemmar blir staden ett naturreservat. Innebörden av det finns under sidan Naturreservat i menyn.