Logga in

För att logga in, anslut till servern och skriv /login i chatten.

Alternativt, använd en inloggningskod nedan.
Läs mer om inloggningskoder»

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används »

16 inloggade spelare

Områden

Utöver att man kan dela in en stad i tomter kan man också dela in den i områden. Ett område täcker hela eller en del av en stad, och används endast för att märka upp staden. Man kan använda dem i olika syften, men en möjlighet är att använda områdesfunktionen för att markera ut stadsdelar.

Ett område kan täcka in flera tomter, men det får inte gå genom någon tomt. Alla tomter i staden måste alltså vara antingen helt utanför eller helt innanför ett område. Alla områden går från berggrunden ända upp till himlen, vilket skiljer sig från tomter, som inte nödvändigtvis måste göra det.

Områdets namn syns i rutan till höger på skärmen inne på servern, om man står inuti området. Områden syns också i kartan här på hemsidan.

Varje område har ett namn och till området går det att knyta en lista med kontaktpersoner (medlemmar i staden). Att skapa ett område görs med kommandot /city buy district och det kostar staden 10 000 minemynt. För att skapa ett område måste man ha markerat dess gränser, vilket görs på samma sätt som när man skapar en tomt. Endast vice borgmästare och borgmästare kan skapa områden i staden.

När ett område är skapat kan man ändra dess namn och dess gränser hur mycket som helst, gratis. Det görs med kommandot /city district. Det är även med det kommandot som man kan lägga till och ta bort kontaktpersoner för ett område.