Logga in

För att logga in, anslut till servern och skriv /login i chatten.

Alternativt, använd en inloggningskod nedan.
Läs mer om inloggningskoder»

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används »

13 inloggade spelare

Rösta på Kottcraft – bli belönad!

Om man vill hjälpa Kottcraft får man gärna gå in på minecraft-mp.com och rösta på servern. Genom att göra det bidrar man till att Kottcraft blir större, eftersom servern kommer högre upp i serverlistan på Minecraft-MP.

Man kan lägga en röst per dygn på servern. För varje röst man lägger får man 1 000 minemynt som tack, 2 000 om man är VIP-medlem. Det innebär att man kan få ungefär 30 000 minemynt varje månad (60 000 om man är VIP), enbart genom att rösta på servern!

Rösta på Kottcraft

Om det inte fungerar

Tyvärr är det så att man endast kan rösta en gång per dygn från samma IP-adress. Om man är flera som spelar på Kottcraft i samma hem (t.ex. syskon eller föräldrar) kan det därför bli problem om alla försöker rösta på servern, eftersom man då kan ha flera personer som har samma IP-adress.

Eftersom det inte är Kottcraft som sköter om Minecraft-MP har vi tyvärr inte möjlighet att påverka hur deras system fungerar. Det är inte helt lätt att komma runt, men en möjlig lösning om man har ett mobilt bredband (3G, 4G etc.) är att man röstar via sin mobil, från sitt mobila bredband. Det mobila bredbandet har nämligen i regel en annan IP-adress än det som ens hemmanätverk har.

Försenad utdelning av belöningar

Ibland kan man lyckas rösta på servern, men ändå inte få någon belöning. Det kan ske exempelvis om man röstar i samband med att servern startas om. Skulle man göra det kommer man få sin belöning inom ett dygn, klockan 05.00, under förutsättning att servern är igång då.