Logga in

För att logga in, anslut till servern och skriv /login i chatten.

Alternativt, använd en inloggningskod nedan.
Läs mer om inloggningskoder»

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används »

Slå ihop två städer

Är det så att två städer ligger vägg i vägg med varandra, finns möjligheten att slå ihop dem efter önskemål. 

Vad som sker om två städer slås ihop är precis det man kan förvänta sig. Allting som tillhörde den staden som försvinner, tillhör istället den staden som den slås ihop med. Stadsmark, tomter och medlemmar och allt annat följer med till den nya staden.

Ansökan: Det sker genom att man startar ett supportärende. Om du frågar en moderator via exempelvis chatten eller på Discord kommer du bli hänvisad till supporten.

Viktigt! Man kan aldrig separera en stad till två städer. Har man fått beviljat att slå ihop två städer, och sedan ångrar sig när städerna väl slagits ihop så är det tekniskt omöjligt att återgå till två städer igen.


Krav för att det ska finnas en chans att få slå ihop sina städer:

  • Städerna ligger vägg i vägg med varandra (en liten utpost bredvid en annan stad räknas inte). 
  • Borgmästaren är samma i båda städerna.
  • Kottcrafts moderatorer bedömer om städerna ska slås ihop eller inte. Inte du som spelare. Köp därför aldrig en stad och förvänta dig att kunna slå ihop dem.

Det är viktigt att notera att man aldrig kan kräva att två städer ska slås ihop, även om kriterierna stämmer. Att få slå ihop en stad med en annan är inte en rättighet, men något vi kan vara snälla att göra under rätt omständigheter.