Logga in

Använd samma inloggningsuppgifter här som när du loggar in i Minecraft. Glömt lösenordet?

Du kan även skriva /login inne på servern.

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används på hemsidan

62 inloggade spelare

Ta över din borgmästares roll

Det här handlar om extrema fall, och är alltså ingenting som förväntas användas mycket alls.

Det finns två olika företeelser som lägger grund för att man ska kunna ansöka om att få ta över borgmästarrollen i en stad.

1. Att borgmästaren i din stad har varit inaktiv i en lång period (4 månader eller mer). Får du ansvaret över staden och borgmästaren loggar in igen, så är du dock skyldig att lämna tillbaka staden om det önskas av den tidigare borgmästaren, (Har borgmästaren varit inaktiv i över 1 år, så har den tidigare borgmästaren inte längre rätt att kräva tillbaka staden).

2. Om borgmästaren anses ha missbrukat sin position som borgmästare så pass grovt att hen inte anses lämplig att driva staden vidare. I det här fallet kommer staden inte behöva lämnas tillbaka.

Krav för att det ska finnas en chans att få ta över borgmästarrollen i en stad.
- Att antingen punkt 1 eller punkt 2 ovan gäller.
- Du har någon form av rank i staden.
- Du har som avsikt att ta hand om staden, och inte göra dig av med den, eller sälja den vidare inom en överskådlig framtid.
- Du har en klar motivering till varför du bör bli borgmästare.

Ansökan: Det sker genom att man startar ett supportärende. Om du frågar en moderator via exempelvis chatten eller på Discord kommer du bli hänvisad till supporten.

OBS! Det är viktigt att notera att man aldrig kan kräva att få bli borgmästare i en stad, även om kriterierna stämmer. Det är alltid moderatorerna som tar beslutet.