Logga in

För att logga in, anslut till servern och skriv /login i chatten.

Alternativt, använd en inloggningskod nedan.
Läs mer om inloggningskoder»

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används »

Utlåning av minemynt och saker

Utlåning av minemynt, föremål eller utrustning är inte helt ovanligt på Kottcraft. När man lånar ut något så vill man i de allra flesta fall få tillbaka det som lånats ut. Ibland så uppstår det hinder, där resultatet är att saker inte lämnas tillbaka. På den här sidan finns information om vad som gäller på Kottcraft när det inte går som planerat. Det är även bra att läsa den här sidan innan man bestämmer sig för att låna ut någonting, då det kan vara förknippat med stora risker att låna ut sina saker till någon annan.

Vad innehåller en bra överenskommelse om utlåning av saker eller minemynt?

Det finns vissa saker som är väldigt viktiga när man gör en överenskommelse. Följande saker bör finnas nedskrivet tydligt i text.

  • Vem som lånar ut
  • Vem som lånar.
  • Vad som har lånats ut.
  • När det utlånade senast ska ha lämnats tillbaka.

Kan man få ersättning om det man lånat ut inte lämnas tillbaka?

Kottcraft lovar inte att kompensera för utlånade minemynt eller saker. Därför rekommenderar vi att man som spelare inte lånar ut någonting man inte har råd att förlora. 

Måste man lämna tillbaka någonting som man har lånat av en annan spelare?

Givetvis måste man som spelare lämna tillbaka de saker man har lånat, sålänge det finns en giltlig överenkommelse. Vägrar man att lämna tillbaka lånade pengar eller saker på angiven tid så kan man bli bestraffad för bedrägeri. Det innebär också att en moderator kan gå in och beslagta saker/minemynt till värdet av det som inte har lämnats tillbaka. Har man en överenskommelse med en annan spelare är det väldigt viktigt att man är noggrann med att hålla upp det man har lovat.