Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

22 inloggade spelare

Jonathan_the_cat

Registrerad:28 augusti 2015, 14:33
Senast utloggad:7 november, 22:49
Status:Inte inloggad
Antal inloggningar:974 st.
Speltid:37 dagar, 1 timme & 37 minuter
Bannlyst:Nej
Plånbok:178 553 minemynt
Forumaktivitet:9 trådar & 197 inlägg
Låsta kistor:329 st.
Skyltaffärer:8 st.
Stadsmedlemskap:Nyan Hills (borgmästare)
Kakstaden (assistent)
Placeholder (borgmästare)

Namnhistorik

DatumNamn
6 mar 2016Jonathan_the_cat
EmilJonathan

Jag är en glad katt på [insert relatively high number] kattdagar som gillar katter, nonsens, ljusblått och mig själv.
Mitt IRL-namn är Jonathan (surprise surprise) jag är 13 år och är trots bara ca 30 dagars speltid bland serverns hundra rikaste spelare (med 500k för tillfället placerade på min syster Matildas konto för att undvika skatt och att jag spenderar allt på något onödigt).


Min resa på Kottcraft började i juli år 2015 (vilket gör mig till en riktigt veteran) när jag blev rekommenderad servern personligen av the greatest Kakmonster of all time - Makkuusen.


Kort därpå kom jag in och möttes av ett gulaktigt ljus i en underjordisk kvartsgrotta lokaliserad i tantoolunden.
Efter att ha läst reglerna och skaffat lite nödvändigheter (via /Kit start) mötte jag QueenEmma, storstaden Washingtons borgmästare som guidade mig genom den okända världen.

Jag gick med i staden, fick en plot och några stackar bröd från väderkvarnen (ni elders vet vad jag syftar på) i tantoolunden och började lära mig hur allt fungerade.

Det var i Washington jag byggde mitt första hus och farmade mina första netherwarts.

Efter några månader av aktivt spelande tog jag en paus. När jag kom tillbaka var Washington en annan plats än den jag hade lärt känna, något som troligen var en bieffekt av att QueenEmma hade gått vidare och blivit moderator (chattvakt fanns inte på den tiden)

Då började jag på allvar farma i min netherwartgrotta, en grotta ute i wild där jag placerat ut ca fyra stackar soul sand i som jag skördade och återplanterade för att tjäna pengar.

Efter några dagars farmande (hade egentligen säkert kunnat fixa det på en dag XD) och en drös onödiga utgifter hade jag dem 30 000 minemynten (och lite till) som krävdes för att skapa en stad.

Några dagar senare insåg jag att jag hade valt en dålig plats för staden och att jag hade otillräckliga kunskaper för att driva staden så jag lämmnade Kottcraft i ca en månad.

När jag kom tillbaks insåg jag att den stad du var med i alltid skulle dö/genomgå negativa förändringar förr eller senare på grund av inaktivitet från borgmästarens sida så jag bestämde mig för att bli eremit och försöka leva ett vanilla minecraftliv utan Kottcrafts städer men med dess spelare.

Hur som helst gick jag efter en tid med i staden magicforest för att hjälpa till att bygga en spawn. Jag fastnade för staden och blev under ledning av TheCatNovis (då vid namn Novis248 om jag inte minns fel) en mycket aktiv medlem av staden. I magicforest lärde jag mig allt som fanns att lära sig om stadsförvaltning och inom en tid hade staden drygt 50 medlemmar. Jag hade blivit god vän med TheCatNovis (nu vid namn KawaiiCupcake) Min vän Lyxe_ klättrade även i stadens ranker. Efter det blev det uppförsbacke. Jag fick ranken vice borgmästare och efter en tid även borgmästare, men i takt med att min rank höjdes minskade TheCatNovis (nu äntligen vid namn TheCatNovis) tid online. Till slut styrde enbart Lyxe_ och jag, och när jag gick offline en tid sålde Lyxe_ staden till IÄ (staden IzzeMizzens änglar). Det var ju mycket ledsamt att lämna staden man jobbat på så länge men då stadens ekonomi vacklande och de aktiva medlemmarna var färre än någonsin var det nog bäst.

Senast uppdaterad den 15 februari klockan 22.33.