Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

12 inloggade spelare

Jonathan_the_cat

Registrerad:28 augusti 2015, 14:33
Senast utloggad:13 januari, 16:10
Status:Inte inloggad
Antal inloggningar:731 st.
Speltid:25 dagar, 21 timmar & 5 minuter
Bannlyst:Nej
Plånbok:300 816.68 minemynt
Forumaktivitet:4 trådar & 159 inlägg
Låsta kistor:170 st.
Skyltaffärer:7 st.
Stadsmedlemskap:CatCity (medlem)
Nyan Hills (borgmästare)
Kakstaden (assistent)

Namnhistorik

DatumNamn
6 mar 2016Jonathan_the_cat
EmilJonathan

Jag är en glad katt på [insert relatively high number] kattdagar som gillar katter, nonsens, ljusblått och mig själv.

Min resa på Kottcraft började i juli år 2015 (vilket gör mig till en riktigt veteran) när jag blev rekommenderad servern personligen av the greatest Kakmonster of all time.


Kort därpå kom jag in och möttes av ett gulaktigt ljus i en underjordisk kvartsgrotta lokaliserad i tantoolunden.
Efter att ha läst reglerna och skaffat lite nödvändigheter (via /Kit start) mötte jag QueenEmma, storstaden Washingtons borgmästare som guidade mig genom den okända världen.

Jag gick med i staden, fick en plot och några stackar bröd från väderkvarnen (ni elders vet vad jag syftar på) i tantoolunden och började lära mig hur allt fungerade.

Det var i Washington jag byggde mitt första hus och farmade mina första netherwarts.

Efter några månader av aktivt spelande tog jag en paus. När jag kom tillbaka var Washington en annan plats än den jag hade lärt känna, något som troligen var en bieffekt av att QueenEmma hade gått vidare och blivit moderator (chattvakt fanns inte på den tiden)

IngaDå började jag på allvar farma i min netherwartgrotta, en grotta ute i wild där jag placerat ut ca fyra stackar soul sand i som jag skördade och återplanterade för att tjäna pengar.

Efter några dagars farmande (hade egentligen säkert kunnat fixa det på en dag XD) och en drös onödiga utgifter hade jag dem 30 000 minemynten (och lite till) som krävdes för att skapa en stad.

Några dagar senare insåg jag att jag hade valt en dålig plats för staden och att jag hade otillräckliga kunskaper för att driva staden så jag lämmnade Kottcraft i ca en månad.

När jag kom tillbaks insåg jag att den stad du var med i alltid skulle dö/genomgå negativa förändringar förr eller senare på grund av inaktivitet från borgmästarens sida så jag bestämde mig för att bli eremit och försöka leva ett vanilla minecraft liv utan Kottcrafts kommandon men med dess spelare.

Senast uppdaterad den 31 maj 2018 klockan 07.43.