Logga in

Använd samma inloggningsuppgifter här som när du loggar in i Minecraft. Glömt lösenordet?

Du kan även skriva /login inne på servern.

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används på hemsidan

21 inloggade spelare

Havd

Registrerad:30 maj 2015, 13:12
Senast utloggad:11 juni, 14:22
Status:Inte inloggad
Antal inloggningar:1 668 st.
Speltid:198 dagar, 16 timmar & 55 minuter
Bannlyst:Nej
Plånbok:8 688 674 minemynt
Forumaktivitet:45 trådar & 365 inlägg
Låsta kistor:3 222 st.
Skyltaffärer:810 st.
Stadsmedlemskap:Froxtown (assistent)
Arkivet (assistent)
The Matrix (grundare, borgmästare)

Tjenare, Havd här!

Jag är en gotlänning som föddes år 2004, och jag har spelat Minecraft i perioder sedan 2013. Först I början spelade jag aldrig på servrar, utan istället på superplatta världar, då de var maxgränsen för vad min dator kunde hantera. För att klargöra kan jag säga att jag har en avsevärt bättre dator nu!

Efter att ha lekt runt en bra stund i mina världar, mestadels med bybor och dynamit, började jag till slut göra besök på servrar här och där. Efter två år av försök till övertygelse skaffade min storebror Debu till sist också en Minecraft-profil. Det var tillsammans med honom som jag upptäckte denna server den 30 maj 2015.

Under min tid som Kottcraft-spelare har jag gjort och sett en del. Jag har varit medlem i ett flertal städer, de mest nämnvärda vore Froxtown, Craytania och Wellington. Jag var assistent i åtminstone två av dem, men minnet sviker mig tyvärr angående min rang i den mittersta. Som jag tog upp i det första stycket har jag tagit pauser från Minecraft, och enligt logik inkluderar detta också från Kottcraft. Det var efter en av dessa pauser, som tog slut juni 2019, som jag bestämde mig för att bli en mer "seriös" spelare. Denna nya inställning resulterade i ett antal miljoner minemynt i min plånbok och en industristad, The Matrix!

Då jag anser mig själv som en "industrialist" revolverar mina dagliga sysslor på servern mestadels runt insamlandet av material och minemynt. Det sker att jag bygger något estetiskt, men jag har inget magnum opus! Det är inte sällan jag står AFK, men jag är fortfarande en aktiv spelare. Jag deltar ganska ofta i event och liknande aktiviteter, och under dropp har jag själv stått uppe i tornet ett par gånger.

Några av mina teleporteringspunkter;

/go rummet - en butik
/go ender - en Endermanfarm (OBS: ur funktion)

Kolla gärna in dem!

Jag går just nu på ESMUS på gymnasiet, där mitt huvudinstrument är piano/synt. Fritidsmässigt gör jag inte så mycket annat än Kottcraft, men jag har ett par andra hobbyer. I allmänhet intresserar mig musik, geografi, historia och astronomi. Under åren har det också blivit ett par timmar med spelen Terraria, Team Fortress 2 och Roblox, ink. några andra.

Jag är dessutom en stor filmfantast, och drömmer om att antingen bli manusförfattare, scenograf eller filmkompositör. Mina topp tre filmer lyder som följande:

1. De misstänkta (1995)
2. The Matrix (1999)
3. Nyckeln till frihet (1994)

Spännande thrillers är vanligtvis de som jag tycker mest om, men jag har absolut inget emot en rolig komedi eller ett gripande drama. Romantiska filmer är oftast ett nja.

Jag är god vän med Repstaket, och pratar ofta med han via Discord. Det sker också att jag hamnar i Kottcrafts officiella Discord-server, men det är mer sällan!

Det finns egentligen inget mer viktigt att säga om mig, så ha det bra!

Senast uppdaterad den 6 juni klockan 10.14.