Logga in

Använd samma inloggningsuppgifter här som när du loggar in i Minecraft. Glömt lösenordet?

Du kan även skriva /login inne på servern.

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används på hemsidan

20 inloggade spelare

SummerADDE

Registrerad:3 mars 2018, 22:35
Senast utloggad:i går, 21:20
Status:Inte inloggad
Antal inloggningar:1 939 st.
Speltid:173 dagar, 20 timmar & 11 minuter
Bannlyst:Nej
Plånbok:946 660 minemynt
Forumaktivitet:98 trådar & 631 inlägg
Låsta kistor:646 st.
Skyltaffärer:783 st.
Stadsmedlemskap:MightyHills (assistent)
TCF ShineCo (grundare, assistent)
TCF (grundare, borgmästare)
Övriga grundade städer:Hamburg

Hejsan!

Andreas heter jag, är mest känd som en hissnörd och går under namnet @SummerADDE på internet!

Skaffade minecraft runt 2015 gissar jag på. Spelade först single player men sedan spelade jag med vänner på en privat kreativt server. När kompisen som bedrev den valde att lägga ner så letade jag efter servrar, då jag gillar mest att spela minecraft med andra. :) Så i mars 2018 så joinade jag Kottcraft!

Först hamnade jag i Forsbacka, men ganska snabbt så hamnade jag i Mightyhills och stortrivdes. Jag hade en massa galna idéer och mitt hem var inte det första jag byggde, utan en sort tavern/inn. Ganska direkt så fick jag byggperm i staden, och det dröjde inte länge innan jag fick assistentrollen av Mightytooch, vilket jag har kvar än idag.

Jag byggde Mightyhills tunnelbana, fängelset /go mhprison, shoppen /go 9stax och chatthuset /go chat samt skyskrapan Arkadskrapan och Mightyhills Centralstation vid spawn. Jag flyttade på mitt hem en gång och den har jag byggt själv.

Jag grundade sedan staden Hamburg, det var mitt första (och enda) försök att bedriva en stad på egen hand. Jag byggde gatunätet, fyren "Bogisfyr", Hamburgs spårväg och affären /go h4, som var min första shop. Intresset att bedriva egen stad föll snabbt och jag valde att satsa på att rekrytera medlemmar till Mightyhills istället.

Nästa projekt var att bygga en egen shop. Målet var att ha den bredaste utbudet till bästa pris. - Resultate blev till /go au, där en öppen galleria-stil var inspirationen bakom bygget. Det är en shop jag bedriver än idag och den är i ständig förändring då nya idéer och lösningar poppar upp hela tiden. Detta tillsammans med de farmer som kommer till för att bedriva verksamheten. - Det tar dock all min tid så jag kan inte bygga galna saker någon annan stans. Jag har 1000 galna idéer och nästan inget som blev 100% färdigt.

Just nu så är jag grundare till föreningen "The creators foundation", med målsättningen att bygga saker att ge till servern. Vi jobbar med ett minigame-distrikt där bl.a. serverns största PVP-arena är under uppbyggnad.

Jag är en snäll och trevlig person, och även om jag inte har någon roll på Kottcraft så brukar spelare komma fram till mig och prata lite - jag är en god lyssnare :)

Nuvarande projekt:
-Projekt driftrummet i /go au.
-Projekt Arkadia & PVP-bygget
-Arkadskrapan i Mightyhills
-Mightyhills hamn

Senast uppdaterad den 29 oktober 2020 klockan 03.48.