Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

11 inloggade spelare

SummerADDE

Registrerad:3 mars, 22:35
Senast utloggad:i dag, 03:14
Status:Inte inloggad
Antal inloggningar:435 st.
Speltid:37 dagar, 12 timmar & 19 minuter
Bannlyst:Nej
Plånbok:22 765.16 minemynt
Forumaktivitet:34 trådar & 238 inlägg
Låsta kistor:1 052 st.
Skyltaffärer:69 st.
Stadsmedlemskap:MightyHills (assistent)
Hamburg (borgmästare)
Shine Co (borgmästare)

Hejsan!
Andreas heter jag. Mina närmsta vänner kallar mig för Adde. Det smeknamnet, tillsammans med att jag älskar sommaren, gjorde att jag tog fram mitt "artistnamn" SummerADDE. Det är ett användarnamn jag använder på flertalet spelplattformar och internationella hemsidor (t.ex. Steam), så med ett namn så vet alla vem jag är när jag deltar i olika spel. Dock spelar jag inte så många andra spel pga. min dator...

Jag är en kille på 24 somrar år 2018, och jag är mest känd för att ha ett gediget intresse för hissar! Jag filmar mycket hissar och lägger upp det på YouTube. Andra intressen är tåg, Pokémon och att titta på Japansk animé, särskilt i inriktning mot fantasy, mecha och lite horror. Sedan har jag en stark kreativ sida av mig. Att skapa saker och ting har alltid varit något jag har älskat att göra, och av det skälet så är Minecraft ett av de spel jag spenderar mest timmar på till o från.

När skaffade jag minecraft? Jag vet inte, men det var för några år sedan. Jag spelade själv ett tag, emellertid så delade jag med mig av mina egna världar med andra jag visste spelade minecraft (såsom min lillebror, men han gick vidare till FPS-spel när jag skaffade minecraft). Hitills har jag bara publicerat en minecraft-map på min hemsida summeradde.se - "The fallen sand". Det senaste året så hade en av mina närmsta vänner på hiss-sidan skaffat minecraft, och straxt därexter publicerat sin map i realms. När den låg uppe så byggde vi och lät kreativiteten flöda, och de tillfällen det låg nere så ägnade jag tid till andra spel eller andra projekt.

Så en dag i slutet av februari, då var hans realms fortfarande nere, så började jag spela minecraft igen. Jag körde i kreativt läge och skapade en ny värld för att åter bygga vad jag byggde i mina första maps. men jag insåg att det var väldigt tråkigt att bygga helt själv. Så jag letade efter svenska minecraft-servrar. Först joinade jag en server, men då man förlorade mynt när man dog så blev det tråkigt.

Nästa servern jag hittade bland svenska servrar i en topplista var just Kottcraft. "Äntligen en stadsbaserad server" tänkte jag och joinade. När jag bad attt bosätta mig någonstans fick jag först invite till forsbacka, men eftersom ingen fanns där att hjälpa till mig så fick jag en schysst plot i Mihgtyhills. Här var början på en ny idé jag hade, baserad på spelen från Pokémon mystery Dungeon-serien. Huset blev klart, men själva idén i sig förverkligades aldrig och strax efter så hade jag en massa andra idéer att ge mig in på istället. Vissa mindre lyckade... men beprövade koncept verkade vara biljetten till framgång.

Jag är en snäll och trevlig person, men jag vill ha ordning och kontroll. Om folk vill ändra på mina projekt så är det viktigt att kolla med mig först. Jag kan ibland komma in i större debatter och föra en saklig diskussion. Jag är öppen för nytänkande och ser alla människor i lika värde. Det enda jag jag dömer är en människas handlingar.

O ja! Ibland kan jag vara inne dagligen udner en längre period för att sedan vara helt inaktiv en längre period - då har jag troligtvis fått upp ögonen på andra saker igen. Jag tenderar att fokusera väldigt mycket på vissa intresseområden, och allt annat verkar falla bort då. Mars månad var det ett exempel då jag spelade Kottcraft så mycket jag kunde. Nu har jag taggat ner mig...

Senast uppdaterad den 13 augusti klockan 15.01.