Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

42 inloggade spelare

Om oss

Kottcraft drivs av de sista Minecraft-entusiasterna. Här är vi!

Svensk Minecraft Servern är medlem i Svensk Minecraft, ett initiativ för att stärka den svenska Minecraft-gemenskapen.

Avatar Hogge72

Administratör

Tjena , har spelat minecraft sen 2011, spelade offline till 2015 då jag började här . Har vart staff här sen september 2018.
Gillar väl det mesta med spelet ,men det har blivit ganska mycket vedhuggning här på servern dock ej den senaste tiden .

Avatar Nickisx

Administratör

Hej!
Mitt namn är Nicole, kallas för Nickisx på servern och jag har varit medlem på Kottcraft sedan oktober 2015.
Har tidigare varit chattvakt och moderator på servern.
Sedan juni 2017 - oktober 2019 var jag administratör i ledningen, och under 2019 huvudansvarig.

Nu är jag rekryteringsansvarig på servern och tar hand om chattvaktsansökningar.


Vill du tala med mig kan du skriva till mig på Discord eller så når du mig på mejl: nickisx@kottcraft.se

/Nicole - Nickisx

Avatar Peepzi

Administratör

Hejsan!

Mitt namn är Pernilla men går under namnet Peepzi på servern. Började spela på kc i januari 2017 efter att en vän tipsat mig om servern, jag fastnade här och spenderar nu nästan all min tid på spelet (har inget liv hehe) Mitt största intresse utöver kc är mina kära hundar (3st) och självklart mina 2 barn, så när man inte får tag på mig i spelet så spenderar jag troligen min tid på djuren eller dottern.

Sökte till chattvakt och blev antagen som C i juli 2017, trivdes bra med min nya roll men kände att jag inte kunde hjälpa spelarna på det sättet dom ville ha min hjälp så jag sökte till Mod och blev Moderator den 24 oktober 2017. I slutet av oktober 2018 fick jag frågan om jag ville bli admin och den 6 september så fick jag den ranken. Nu har jag sedan den 24 mars 2019 den stora äran att vara en i ledningen och är nu en av dom som styr på servern.

Många är intresserade av att veta min ålder så jag säger så här: jag är lite yngre än se27213 men äldre än Nickisx ;)

Avatar se27213

Administratör

Tjoho,

Har spelat MC sen 2013, i början mest offline, sen lokala servrar, div svenska numera nedlagda servrar, sist på menoxia tills den la ner. Gjorde ett uppehåll då, men var inne här några sekunder hösten 2016, några minuter 2017 för att till slut hoppa in igen i början av 2018 i januari.

Började intressera mig för att vara med i staff i början av 2019. Ansökte och blev antagen som chattvakt den 26 mars. 25 April gick jag upp till Moderator och den 28 Juli tackade jag ja till en roll som Administratör då jag trivs jättebra med servern och övriga i staff. Den 27 Oktober gjorde vi om lite i högsta ledningen och jag tog en plats där.

Min ålder spelar inte så stor roll, men jag avslöja att jag är äldre än alla andra i staff förutom Hogge, som liksom mig är född ett väldigt bra år !

Avatar Zcalman

Administratör

"Han den där Zcalman, är han ny?"

Nja, inte direkt.
Jag kom in på Kottcraft tidigt på våren 2015. Då var Kottcraft fortfarande en ganska liten server. Personalen bestod i stort sett av Kottizen och en filur som älskade att dela ut kakor, men vad han egentligen gjorde för nytta är fortfarande oklart.
För att sammanfatta det hela; Jag tjatade tillräckligt på Kottizen om att servern behövde mer personal när den växte så fort som den ändå gjorde och då vågade han lita på mig och göra mig till "MOD".

Sedan dess har jag gjort lite av varje på servern, från att hjälpa nya spelare hitta en plats att bygga på, till att hjälpa Kottizen att utveckla smarta plugin som förbättrar användarupplevelsen på Kottcraft. Självklart har jag även gjort så servern kraschat minst en gång.

Numera går min speltid i vågor, ibland har jag mycket tid, ibland ingen alls. Just nu har jag ranken Administratör på servern och hjälper till med allt från tuffa beslut till att svara på frågor från spelare.

Vem är jag utanför Kottcraft?
Bor och jobbar i Sveriges bästa sommarstad, har hus, en fru, en son och två katter. Jag är äldre än Nickisx men yngre än Peepzi. Datornörd i dess rätta bemärkelser.

Avatar e_l1997

Moderator

Hej!

Jag är känd som e_l1997 och började på kottcraft en mild Januaridag 2016. Från början var jag ganska okänd på servern men fick sedan vetskap om teamspeak där jag började snacka med andra som spelade. Mitt första hem var i staden Reghills som sedan blev inaktiv och sedan flyttade till staden Nybro som jag var borgmästare i. Någon månad efter så grundade jag min egna stad Secret där jag oftast håller på med lite längre projekt på som att bygga skyskrapor eller göra större förvarnings hål.

Utan för kottcraft så heter jag Erik och är 21år. Jag jobbar mycket med olika projekt tillsammans med ett utvecklingsprogram. Ett av mina projekt som jag jobbar med är MagicMirror (https://magicmirror.builders/). Jag har tre katter som heter Felix, Simba och Lisa (i många fall kallat fisen). Jag går ofta på LAN som t.ex Northernsky. På senare tid har jag blivit nerdragen med depressioner och har varit inlagd på sjukhuset mellan 2dec 2016 och 13feb 2017 så jag vilar ganska mycket därav att jag inte blir lika aktiv i olika delar som exempelvis supporten. Jag gillar också att krama folk :) <3.

Avatar ItsWilliam32

Moderator

Halloj!

Mitt namn är William, men brukar kallas för ItsWilliam32 på servern.

Jag är en vanlig oboyälskare som bor utanför Göteborg. Jag har spelat på Kottcraft sedan Januari 2018 och har både varit Chattvakt och Moderator på servern.
Utanför Kottcraft så går jag i skolan, annars spenderar jag mesta tiden framför datorn eller med vänner.

Folk undrar ibland hur gammal jag är och jag brukar inte gå ut med min ålder. Men jag säger så här, jag är äldre än StameDj men yngre än sofia22.

Om du vill kontakta mig är det bara att skriva till mig på discord.

Avatar OrangeHamstern

Moderator

Halli Hallå!
Ingame är jag OrangeHamstern men i verkliga livet heter jag Robin :)
Jag är 18 år och fyller år den 24 maj. Är väl en glad filur och ofta väldigt pratglad. Ofta framåt och sällan bakåt ;) Har spelat spelet sedan versionen 1.5. Joinade kottcraft första gången 2015 men började spela aktivt hösten 2016. Kommer i grund och botten från Menoxia och den las ner hösten 2016. Hur som helst så trivs jag extremt bra här på Kottcraft och måste nog säga att det är bästa servern jag spelat på. Alltid bra stämning och väldigt många trevliga filurer som stryker runt :)

Ja vad mer ska man säga? Vem vet? Inte jag i alla fall, tack och hej lever pastej!

Avatar sofia22

Moderator

Hej hej!

Mitt namn är Sofia och jag är en glad och vänlig tjej på 20 år. Jag har spelat på kottcraft sedan början av maj 2018 och fastade direkt för servern.

Jag är en rookie (nybörjare) när det kommer till att vara moderator men jag tycker att det är riktigt roligt och har stor vilja att hjälpa till och lära mig nya saker.

När jag inte spelar på kottcraft så studerar jag, syr kläder, målar och tecknar, stickar, tittar på roliga filmer eller serier, och annat skoj.

Om man vill kontakta mig så finns jag i stort sätt alltid tillgänglig på discord! :)

Avatar StameDj

Moderator

Tjena tjena!

Du kanske känner igen mig som StameDj på servern, men i verklighet heter jag Alex.
Jag blev staff den 13 juni 2019 och har spelat på servern sedan 31 oktober 2016.
Jag tävlar i Mtb Cykling, och tränar riktigt hårt för att bli ett proffs någon dag.
Vissa brukar undra hur unga vi är i staff teamet. Men det jag kan säga är att jag är yngst.

Om du vill veta mer saker om mig, eller kanske bara prata med mig kan du kontakta mig på discord eller inne på servern.

Tack för mig! <3