Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

29 inloggade spelare

Vi i ledningen

Kottcraft drivs av de sista Minecraft-entusiasterna. Här är vi!

Avatar Kottizen

Administratör

Mitt namn är Martin och det var jag som tillsammans med bland andra Makkuusen startade Kottcraft i september 2011. Nu för tiden är jag inte så aktiv, men jag gör sporadiska uppdateringar här på hemsidan och inne på servern.

Avatar Makkuusen

Administratör

Det är faktiskt inte helt ovanligt att jag blir kallad Makkuusen även i verkliga livet, eller kanske ännu vanligare Makk, som många av mina vänner förkortat det till. Men mitt riktigt namn är Markus Hellquist och jag är född under den höstliga delen av året 1995. Min favoritfärg är grön, vilket ofta märks väldigt fort om man träffar mig utanför datorns värld.Jag har varit med och spelat på servern sedan första dagen september 2011, och är nu en av de mer drivande personerna som jobbar med att utveckla och hålla igång servern. Jag brukar gilla att dra igång stora projekt, och bygga spektakulära byggnader. Är även lite känd för att jag titt som tätt sprider fasansfulla stora mängder kakor omkring mig.Utanför Kottcraft så läser jag just nu högskoleingenjör på Linnéuniversitetet i Växjö. Utöver studier så kör jag radiostyrda bilar. Jag är även med i företaget Northern Sky, där är jag med och arrangerar LAN och diverse andra spelrelaterade saker.

Avatar Nickisx

Administratör

Hej!
Mitt namn är Nicole, kallas för Nickisx på servern och har varit medlem på Kottcraft sedan oktober 2015.
Har tidigare varit chattvakt och moderator på servern.
Sedan juni 2017 är jag Administratör och en medlem i Ledningen.

Du hittar mig på Kottcraft antingen som borgmästare i Willerstown eller som Administratör via /online eller /helpop.


Vill du tala med mig kan du skriva till mig på Discord, så svarar jag så fort som möjligt!

Kram ! /Nicole - Nickisx

Avatar Saftiz

Moderator

Var hälsad läsare, Jag heter Filip Johansson bättre känd som Saftiz i minecraft. Jag är född någon gång sent 90-tal och ägnar mig till diverse datorrelaterade sysselsättningar. Jag började min moderatorkarriär 2015 efter jag kände mig klar med vad minecraft erbjöd och bestämde mig för att jag ville hjälpa spelare som moderatorer att få Kottcraft till en så bra upplevelse som möjligt. Nu på senare dagar strävar man efter att underlätta för spelare som mår dåligt mentalt och lägger sin tid på minecraft.

Tiden som blir över ägnar jag mig åt att mögla med mögelförsamlingen eventuellt göra något produktivt max 1 gång i månaden med sin partner in crime KreativKakaa (CreativeCookiee) den sneelaste människan i livet.

Avatar Staples_

Administratör

Jag är Staples, och är inte särskilt intressant.

Avatar Crowie_

Moderator

Hejsan! Mitt namn är Cornelia och är nog en av dom yngre bland moderatorerna. Ni kanske känner mig från Willerstown där jag spenderar min tid genom att springa runt och pilla på saker.

Jag cosplayar på fritiden och nästa konvent är Närcon Sommar 2018 så säg till om ni också ska dit. ;)

I januari 2017 blev jag tilldelad Chattvakt. Nu har det gått ett år och jag beslutade mig för att ta mer ansvar och gå upp till Moderator. Jag har spelat på servern sen november 2015 men mer intressant finns det nog inte om mig.

Jag är rätt så social så dra gärna en pling (msg) om ni vill mig något. Ha det bra! <3

/Kråkan

Avatar e_l1997

Moderator

Hej! Jag är känd som e_l1997 och började på kottcraft en mild Januaridag 2016. Från början var jag ganska okänd på servern men fick sedan vetskap om teamspeak där jag började snacka med andra som spelade. Mitt första hem var i staden Reghills som sedan blev inaktiv och sedan flyttade till staden Nybro som jag nu är borgmästare i. Någon månad efter så grundade jag min egna stad Secret. Jag håller oftast på med lite längre projekt på servern som att bygga skyskrapor eller göra större förvarnings hål.

Utan för kottcraft så heter jag Erik och är 20år. Jag jobbar mycket med olika projekt tillsammans med ett utvecklingsprogram. Ett av mina projekt som jag jobbar med är MagicMirror (https://magicmirror.builders/). Jag har två katter som heter Felix och Lisa (i många fall kallat fisen). Jag går ofta på LAN som t.ex Northernsky. På senare tid har jag blivit nerdragen med depressioner och har varit inlagd på sjukhuset mellan 2dec 2016 och 13feb 2017 så jag vilar ganska mycket därav att jag inte blir lika aktiv i olika delar som exempelvis supporten. Jag gillar också att krama folk :) <3.

Avatar FlisanB

Moderator

Tjena tjena!

Mitt namn är Felicia och är en glad tjej på 17 år som gillar matlagning, datorer och serier. Jag går första året på gymnasiet och "lagar mat hela dagarna". ;)

har spelat i över 2 år snart och fick jobbet som moderator år 2016. Kottcraft har för mig, som för många andra, varit en plats att må bra på när livet inte gick som jag ville. Rekommenderar verkligen att ge servern en chans.

Finns på discord eller andra sociala medier dagligen då jag sällan släpper taget om min mobil, bara att slänga iväg ett meddelande om ni vill ha kontakt med mig.

Puss & kram


Avatar Peepzi

Moderator

Hejsan!

Mitt namn är Pernilla men går under namnet Peepzi på servern. Började spela på kc i januari 2017 efter att en vän tipsat mig om servern, jag fastnade här och spenderar nu nästan all min tid på spelet (har inget liv hehe) Mitt största intresse utöver kc är mina kära hundar (4st) och självklart mina 2 barn, så när man inte får tag på mig i spelet så spenderar jag troligen min tid på djuren eller dottern.

Sökte till chattvakt och blev antagen som C i juli 2017, trivdes bra med min nya roll men kände att jag inte kunde hjälpa spelarna på det sättet dom ville ha min hjälp så jag sökte till Mod och är nu Moderator sedan den 24 oktober 2017.

Många är intresserade av att veta min ålder så jag säger så här: jag är lite yngre än Dirigo men lite äldre än Kimster ;)

Finns alltid på Discord om man behöver få tag på mig.

Avatar PolkaGrizen

Moderator


Polka, Griz, Röda Hund och Pulka, ja det är bara några av alla namn som jag kallas för. Heter egentligen PolkaGrizen och har jobbat som moderator här på servern sedan juli 2017. Jag började spela minecraft redan under 1.5 och har sedan mestadels spelat single-player sedan dess. I början på 2016 upptäckte jag Kottcraft och har sedan stannat på samma server, med ett kortare avbrott under våren. Var chattvakt under hösten 2016 och delar av våren tills jag tog min paus i april.

Utöver Kottcraft spelar jag piano och läser en hel del.

Om det är något, oavsett om du vill snacka godis eller minecraft så finns jag ofta inne på servern och lyssnar gärna på era tankar. Släng iväg ett msg bara.

Vänliga hälsningar, PolkaGrizen

Avatar Tristars

Moderator

Jag går under namnet Tristars här men heter egentligen Marko och har haft datorspel som intresse sedan skärmarna visade svart och grönt. Jag upptäckte Minecraft 2015 då min bror redan spelade och jag fastnade direkt. Under ca 6 månader spelade jag singleplayer men kände att jag ville spela med andra spelare och fann då Kottcraft, började spela här i början av 2016.

När jag inte är online på Kottcraft eller arbetar så tycker jag om att umgås med min familj även om min Kottcraftfamilj tenderar att bruka mest tid :). Får jag tid över så tycker jag om att resa och utforska nya platser, bada i adriatiska havet är en av mina favoritaktiviteter.

Här på Kottcraft så spenderar jag min tid på att bygga (sakta men säkert) på min privata stad eller på att utforska med vänner.

Avatar Zcalman

Chattvakt

"Han den där Zcalman, e han ny Chattvakt?"

Nja, inte direkt.
Jag kom in på Kottcraft tidigt på våren 2015. Då var Kottcraft fortfarande en ganska liten server. Personalen bestod i stort sett av Kottizen och en filur som älskade att dela ut kakor, men vad han egentligen gjorde för nytta är fortfarande oklart.
För att sammanfatta det hela; Jag tjatade tillräckligt på Kottizen om att servern behövde mer personal när den växte så fort som den ändå gjorde och då vågade han lita på mig och göra mig till "MOD".

Sedan dessa har jag gjort det mesta på servern, från att hjälpa nya spelare hitta en plats att bygga på, till att hjälpa Kottizen att utveckla smarta plugin som förbättrar användarupplevelsen på Kottcraft. Självklart har jag även gjort så servern kraschat minst en gång.

Numera går min speltid i vågor, ibland har jag mycket tid, ibland ingen alls. Inne på Kottcraft går jag under titeln "Senior Chattvakt" (tror det är Kimsters_ påhitt) just för att jag varit med länge i sammanhanget och har ofta tankar och åsikter om saker.

Vem är jag utanför Kottcraft?
Bor och jobbar i Sveriges sommarstad, har hus, sambo och två katter. Jag är äldre än Makkuusen men yngre än Kimster_. Datornörd i dess rätta bemärkelser.