Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

50 inloggade spelare

Vi i ledningen

Kottcraft drivs av de sista Minecraft-entusiasterna. Här är vi!

Avatar Makkuusen

Administratör

Det är faktiskt inte helt ovanligt att jag blir kallad Makkuusen även i verkliga livet, eller kanske ännu vanligare Makk, som många av mina vänner förkortat det till. Men mitt riktigt namn är Markus Hellquist och jag är född under den höstliga delen av året 1995. Min favoritfärg är grön, vilket ofta märks väldigt fort om man träffar mig utanför datorns värld.Jag har varit med och spelat på servern sedan första dagen september 2011, och är nu en av de mer drivande personerna som jobbar med att utveckla och hålla igång servern. Jag brukar gilla att dra igång stora projekt, och bygga spektakulära byggnader. Är även lite känd för att jag titt som tätt sprider fasansfulla stora mängder kakor omkring mig.Utanför Kottcraft så läser jag just nu högskoleingenjör på Linnéuniversitetet i Växjö. Utöver studier så kör jag radiostyrda bilar. Jag är även med i företaget Northern Sky, där är jag med och arrangerar LAN och diverse andra spelrelaterade saker.

Avatar Nickisx

Administratör

Hej!
Mitt namn är Nicole, kallas för Nickisx på servern och har varit medlem på Kottcraft sedan oktober 2015.
Har tidigare varit chattvakt och moderator på servern.
Sedan juni 2017 är jag Administratör och en medlem i Ledningen.


Vill du tala med mig kan du skriva till mig på Discord, så svarar jag så fort som möjligt!

Kram ! /Nicole - Nickisx

Avatar Peepzi

Administratör

Hejsan!

Mitt namn är Pernilla men går under namnet Peepzi på servern. Började spela på kc i januari 2017 efter att en vän tipsat mig om servern, jag fastnade här och spenderar nu nästan all min tid på spelet (har inget liv hehe) Mitt största intresse utöver kc är mina kära hundar (4st) och självklart mina 2 barn, så när man inte får tag på mig i spelet så spenderar jag troligen min tid på djuren eller dottern.

Sökte till chattvakt och blev antagen som C i juli 2017, trivdes bra med min nya roll men kände att jag inte kunde hjälpa spelarna på det sättet dom ville ha min hjälp så jag sökte till Mod och är nu Moderator sedan den 24 oktober 2017.

Många är intresserade av att veta min ålder så jag säger så här: jag är lite yngre än Dirigo men lite äldre än Kimster ;)

Finns alltid på Discord om man behöver få tag på mig.

Avatar Zcalman

Administratör

"Han den där Zcalman, är han ny?"

Nja, inte direkt.
Jag kom in på Kottcraft tidigt på våren 2015. Då var Kottcraft fortfarande en ganska liten server. Personalen bestod i stort sett av Kottizen och en filur som älskade att dela ut kakor, men vad han egentligen gjorde för nytta är fortfarande oklart.
För att sammanfatta det hela; Jag tjatade tillräckligt på Kottizen om att servern behövde mer personal när den växte så fort som den ändå gjorde och då vågade han lita på mig och göra mig till "MOD".

Sedan dess har jag gjort lite av varje på servern, från att hjälpa nya spelare hitta en plats att bygga på, till att hjälpa Kottizen att utveckla smarta plugin som förbättrar användarupplevelsen på Kottcraft. Självklart har jag även gjort så servern kraschat minst en gång.

Numera går min speltid i vågor, ibland har jag mycket tid, ibland ingen alls. Just nu har jag ranken Administratör på servern och hjälper till med allt från tuffa beslut till att svara på frågor från spelare.

Vem är jag utanför Kottcraft?
Bor och jobbar i Sveriges bästa sommarstad, har hus, en fru, en son och två katter. Jag är äldre än Makkuusen men yngre än Peepzi. Datornörd i dess rätta bemärkelser.

Avatar e_l1997

Moderator

Hej! Jag är känd som e_l1997 och började på kottcraft en mild Januaridag 2016. Från början var jag ganska okänd på servern men fick sedan vetskap om teamspeak där jag började snacka med andra som spelade. Mitt första hem var i staden Reghills som sedan blev inaktiv och sedan flyttade till staden Nybro som jag var borgmästare i. Någon månad efter så grundade jag min egna stad Secret där jag oftast håller på med lite längre projekt på som att bygga skyskrapor eller göra större förvarnings hål.

Utan för kottcraft så heter jag Erik och är 21år. Jag jobbar mycket med olika projekt tillsammans med ett utvecklingsprogram. Ett av mina projekt som jag jobbar med är MagicMirror (https://magicmirror.builders/). Jag har två katter som heter Felix och Lisa (i många fall kallat fisen). Jag går ofta på LAN som t.ex Northernsky. På senare tid har jag blivit nerdragen med depressioner och har varit inlagd på sjukhuset mellan 2dec 2016 och 13feb 2017 så jag vilar ganska mycket därav att jag inte blir lika aktiv i olika delar som exempelvis supporten. Jag gillar också att krama folk :) <3.

Avatar ItsWilliam32

Moderator

Halloj!

Mitt namn är William, men brukar kallas för ItsWilliam32 på servern.

Jag är en vanlig oboyälskare som bor utanför Göteborg. Jag har spelat på Kottcraft sedan Januari 2018 och har både varit Chattvakt och Moderator på servern.
Utanför Kottcraft så går jag i skolan, annars spenderar jag mesta tiden framför datorn eller med vänner.

Om du vill kontakta mig är det bara att skriva till mig på discord.

Avatar OrangeHamstern

Moderator

Halli Hallå!
Ingame är jag OrangeHamstern men i verkliga livet heter jag Robin :)
Jag är 17 år och fyller år den 24 maj. Är väl en glad filur och ofta väldigt pratglad. Ofta framåt och sällan bakåt ;) Har spelat spelet sedan versionen 1.5. Joinade kottcraft första gången 2015 men började spela aktivt hösten 2016. Kommer i grund och botten från Menoxia och den las ner hösten 2016. Hur som helst så trivs jag extremt bra här på Kottcraft och måste nog säga att det är bästa servern jag spelat på. Alltid bra stämning och väldigt många trevliga filurer som stryker runt :)

Ja vad mer ska man säga? Vem vet? Inte jag i alla fall, tack och hej lever pastej!

Avatar se27213

Moderator

Tjoho,

Har spelat MC sen 2013, i början mest offline, sen lokala servrar, div svenska numera nedlagda servrar, sist på menoxia tills den la ner. Gjorde ett uppehåll då, men var inne här några sekunder hösten 2016, några minuter 2017 för att till slut hoppa in igen i början av 2018 i januari.

Var Chattvakt mellan 26 mars och 25 April då jag gick till Moderator.

Avatar sofia22

Moderator

Hej hej!

Mitt namn är Sofia och jag är en glad och vänlig tjej på 20 år. Jag har spelat på kottcraft sedan början av maj 2018 och fastade direkt för servern.

Jag är en rookie (nybörjare) när det kommer till att vara moderator men jag tycker att det är riktigt roligt och har stor vilja att hjälpa till. Jag vill alltid "vara med där det händer" och lära mig nya saker.

När jag inte spelar på kottcraft så studerar jag på distans, syr kläder, målar och tecknar, stickar, tittar på roliga filmer eller serier, och annat skoj.

Om man vill kontakta mig så finns jag i stort sätt alltid tillgänglig på discord! :)