Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

119 inloggade spelare

Vi i ledningen

Kottcraft drivs av de sista Minecraft-entusiasterna. Här är vi!

Avatar

Dirigo

Administratör

Hej.

Minecraft började jag spela redan 2011. Sen har det blivit en uppsjö med olika moddningar av Minecraft, där favoriten är FTB (Fead the Beast).
Kottcraft fann jag av en ren slump då jag var intresserad av att se vad som skett vid v.1.7.2 (jag hade då bara spelat "vanilla" Minecraft v. 1.5.2), så jag loggade in och har stannat på en och samma server sen dess (16 okt 2015).

Mitt riktiga namn är Gerhard
Ålder: Lite äldre än Kimster
Annan sysselsättning än Kottcraft: Jobbar på ett företag som tillverkar motordelar till flygplan (motordelar till ca 80% av den kommersiella marknaden).

Är det något (vad som helst) ni vill fråga mig om nås jag på Kottcraft, men sitter även på Discord.

Vi ses på Kottcraft

Avatar

Makkuusen

Administratör

Det är faktiskt inte helt ovanligt att jag blir kallad Makkuusen även i verkliga livet, eller kanske ännu vanligare Makk, som många av mina vänner förkortat det till. Men mitt riktigt namn är Markus Hellquist och jag är född under den höstliga delen av året 1995. Min favoritfärg är grön, vilket ofta märks väldigt fort om man träffar mig utanför datorns värld.Jag har varit med och spelat på servern sedan första dagen september 2011, och är nu en av de mer drivande personerna som jobbar med att utveckla och hålla igång servern. Jag brukar gilla att dra igång stora projekt, och bygga spektakulära byggnader. Är även lite känd för att jag titt som tätt sprider fasansfulla stora mängder kakor omkring mig.Utanför KottCraft så läser jag just nu beteendevetenskap på Uppsalas universitet. Utöver studier så kör jag radiostyrda bilar, där jag har tävlat sedan 10 års ålder och haft väldigt stora framgångar. Jag är även med i företaget Northern Sky, som baserar sig i Växjö. Där är jag med och arrangerar jag LAN, Barstrikes och diverse andra esportrelaterade saker.

Avatar

Nickisx

Administratör

Hej!
Mitt namn är Nicole, kallas för Nickisx på servern och har varit medlem på Kottcraft sedan oktober 2015.
Har tidigare varit chattvakt och moderator på servern.
Sedan juni 2017 är jag Administratör och en medlem i Ledningen.

Du hittar mig på Kottcraft antingen som borgmästare i Willerstown eller som Administratör via /online eller /helpop.


Vill du tala med mig kan du skriva till mig på Discord, så svarar jag så fort som möjligt!

Kram ! /Nicole - Nickisx

Avatar

Staples_

Administratör

Jag är Staples, och är inte särskilt intressant.

Avatar

CreativeCookiee

Moderator

"Kekke" eller "CC" är smeknamn som förekommer ofta.
Namnet är Maja, jag är två mjölkpaket hög och ganska cool.

Trött får och häst-entusiast samt självutnämnd napqueen, tomboy, Kottcrafts 'dagisfröken' och meme-lord.

Hiphop, future, deep och progressive house är musiken som faller mej i smaken.

Jag har tidigare varit administratör och medlem i ledningen, men har själv valt att kliva ner ett steg till moderator eftersom att jag inte kan lägga ner tiden som krävs då mina djur är oförutsägbara.

För tillfället brister intresset för minecraft och hästarna äter både pengar och tid. Det händer dock att jag kikar in ibland och håller koll på alla busungar. ;-)

Avatar

Debu

Moderator

Du känner mig nog bäst som Debu, men jag heter egentligen Johannes utanför Kottcraft.

Jag gjorde min första inloggning på Kottcraft för ett bra tag sedan – den 30 maj 2015 – men har verkligen inte spelat aktivt ända sedan dess. Mitt första och hittills enda längre avbrott från servern varade nästan i ett år; december 2015-oktober 2016.

Jag innehar sedan den 21 augusti 2017 rollen som moderator på servern och innan dess som chattvakt sedan den 12 februari 2017. En del av min målsättning som moderator är att skapa glädjefyllda stunder, rättvisa och en trygg miljö för alla som spelar på Kottcraft.

Utanför den virtuella världen är jag en 15 år gammal kille, bosatt på Sveriges största ö; Gotland! Datorn ligger mig varmt om hjärtat och jag spenderar en stor del av min fritid framför skärmen. Jag titulerar mig även som perfektionist – väldigt ofta är jag noggrann i det jag gör, både i verkligheten och på Kottcraft.

Jag finns, som en av de aktivare moderatorerna, ofta inloggad på servern för att antingen moderera och allt vad det innebär eller bara för att hålla igång små diskussioner och samtal med er spelare. Om något skulle stå oklart till ska du inte tveka att kontakta mig; jag föredrar att du antingen skickar ett privat meddelande till mig inne på servern eller Discord.

En vacker dag kanske vi stöter på varandra inne på servern – men fram tills dess får du ha det riktigt bra.

Avatar

e_l1997

Moderator

Hej! Jag är känd som e_l1997 och började på kottcraft en mild Januari dag 2016. Från början var jag ganska okänd på servern men fick sedan vetskap om teamspeak där jag började snacka med andra som spelade. Mitt första hem var i Reghills som sedan blev inaktiv och sedan flyttade till min nuvarande stad Nybro som jag är borgmästare i. Jag håller oftast på med lite längre projekt på servern som att bygga skyskrapor eller göra större förvarnings hål.

Utan för kottcraft så heter jag Erik och är 20år. Jag har jobbat med ett projekt kallat Recycle2Recreate där min ide är att återvinna plastprodukter. Jag har också 2 katter som heter Felix och Lisa i många fall kallat fisen. Jag går ofta på LAN som t.ex Northernsky. På senare tid har jag blivit nerdragen med depressioner och har varit inlagd på sjukhuset mellan 2dec 2016 och 13feb 2017 så jag vilar ganska mycket därav att jag inte blir lika aktiv i olika delar som exempelvis supporten. Jag gillar också att krama folk :) <3.

Avatar

FlisanB

Moderator

Tjena tjena!

Mitt namn är Felicia, men många känner igen mig som Flisse på servern, vilket jag inte riktigt förstår varför. Jag är en tjej som strax fyller 17 år och går mitt första år resturanglinjen på gymnasiet. Jag drömmer om att bli sommelier eller hovmästare på en finare resturang, då jag har intresse för dryck samt är enligt mig själv född till ledare och har stenkoll på serveringslektionerna. Om ni vill veta mer om det får ni gärna fråga.

Utanför skolan kollar jag ofta på serier såsom Masterchef, Kitchen Nightmares och Game of thrones. Kan sitta flera timmar och glo på dessa. Jag lyssnar på alla typer av rock, och några av mina favoritgrupper är Five Finger Death Punch och Ghost B.C. En av mina käraste ägodelar är såklart min älskade dator, där sitter jag ofta och spelar (förutom minecraft) csgo och starstable.

På servern är jag en Rainbow stormtrooper som väldigt gärna pratar med folk, har spelat här i över 2 år och varav 1 år varit moderator. Servern har räddat mig många ensamma kvällar då man bara vill gömma sig från allt och alla, och jag är evigt tacksam över det.

Puss och kram!
Avatar

Kimster_

Moderator

Hej. Jag började på Kottcraft feb. 2016. Har spelat online och nätverksbaserade spel sen 1995. Jag fick min första dator 1984, Googla ABC80 så förstår ni ;)

Jag var ansvarig för servern under 2016-2017 men har nu valt att prioritera andra saker i livet. Jag är dock kvar i mindre ansvarsfyllda roller.
Min största roll nu är som trolljägare. Du trollar, jag jagar dig.

Jag är i övrigt äldre än de flesta på servern, har familj och arbete i mitt dagliga liv. Så om jag gnäller på att du inte skriver korrekt eller tycker ditt språkbruk är trams så förstår du varför.
Minecraft och Kottcraft är oavsett underhållning och ett spel på Internet, och jag kommer behandla det som det också. Dock händer det att jag blir seriös och tvingas "tipsa" unga individer i livets bergodalbana. Jag delar gärna med mig av erfarenheter. Sharing is caring!
/K

Avatar

Peepzi

Moderator

Hejsan!

Mitt namn är Pernilla men går under namnet Peepzi på servern. Började spela på kc i januari 2017 efter att en vän tipsat mig om servern, jag fastnade här och spenderar nu nästan all min tid på spelet (har inget liv hehe) Mitt största intresse utöver kc är mina kära hundar (4st) och självklart mina 2 barn, så när man inte får tag på mig i spelet så spenderar jag troligen min tid på djuren eller dottern.

Sökte till chattvakt och blev antagen som C i juli 2017, trivdes bra med min nya roll men kände att jag inte kunde hjälpa spelarna på det sättet dom ville ha min hjälp så jag sökte till Mod och är nu Moderator sedan den 24 oktober 2017.

Många är intresserade av att veta min ålder så jag säger så här: jag är lite yngre än Dirigo men lite äldre än Kimster ;)

Finns alltid på Discord om man behöver få tag på mig.

Avatar

PolkaGrizen

Moderator


Polka, Griz, Röda Hund och Pulka, ja det är bara några av alla namn som jag kallas för. Heter egentligen PolkaGrizen och har jobbat som moderator här på servern sedan juli 2017. Jag började spela minecraft redan under 1.5 och har sedan mestadels spelat single-player sedan dess. I början på 2016 upptäckte jag Kottcraft och har sedan stannat på samma server, med ett kortare avbrott under våren. Var chattvakt under hösten 2016 och delar av våren tills jag tog min paus i april.

Utöver Kottcraft spelar jag piano och läser en hel del.

Om det är något, oavsett om du vill snacka godis eller minecraft så finns jag ofta inne på servern och lyssnar gärna på era tankar. Släng iväg ett msg bara.

Vänliga hälsningar, PolkaGrizen

Avatar

Zcalman

Chattvakt

"Han den där Zcalman, e han ny Chattvakt?"

Nja, inte direkt.
Jag kom in på Kottcraft tidigt på våren 2015. Då var Kottcraft fortfarande en ganska liten server. Personalen bestod i stort sett av Kottizen och en filur som älskade att dela ut kakor, men vad han egentligen gjorde för nytta är fortfarande oklart.
För att sammanfatta det hela; Jag tjatade tillräckligt på Kottizen om att servern behövde mer personal när den växte så fort som den ändå gjorde och då vågade han lita på mig och göra mig till "MOD".

Sedan dessa har jag gjort det mesta på servern, från att hjälpa nya spelare hitta en plats att bygga på, till att hjälpa Kottizen att utveckla smarta plugin som förbättrar användarupplevelsen på Kottcraft. Självklart har jag även gjort så servern kraschat minst en gång.

Numera går min speltid i vågor, ibland har jag mycket tid, ibland ingen alls. Inne på Kottcraft går jag under titeln "Senior Chattvakt" (tror det är Kimsters_ påhitt) just för att jag varit med länge i sammanhanget och har ofta tankar och åsikter om saker.

Vem är jag utanför Kottcraft?
Bor och jobbar i Sveriges sommarstad, har hus, sambo och två katter. Jag är äldre än Makkuusen men yngre än Kimster_. Datornörd i dess rätta bemärkelser.