Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

96 inloggade spelare

Vi i ledningen

Kottcraft drivs av de sista Minecraft-entusiasterna. Här är vi!

Avatar

Dirigo

Administratör

Hej.

Minecraft började jag spela redan 2011. Sen har det blivit en uppsjö med olika moddningar av Minecraft, där favoriten är FTB (Fead the Beast).
Kottcraft fann jag av en ren slump då jag var intresserad av att se vad som skett vid v.1.7.2 (jag hade då bara spelat "vanilla" Minecraft v. 1.5.2), så jag loggade in och har stannat på en och samma server sen dess (16 okt 2015).

Mitt riktiga namn är Gerhard
Ålder: Lite äldre än Kimster
Annan sysselsättning än Kottcraft: Jobbar på ett företag som tillverkar motordelar till flygplan (motordelar till ca 80% av den kommersiella marknaden).

Är det något (vad som helst) ni vill fråga mig om nås jag på Kottcraft, men sitter även på Discord.

Vi ses på Kottcraft

Avatar

Kimster_

Administratör

Hej. Jag började på Kottcraft feb. 2016. Har spelat online och nätverksbaserade spel sen 1995. Jag fick min första dator 1984, Googla ABC80 så förstår ni ;)

Min roll är huvudansvarig för den operativa verksamheten på Kottcraft. Det innebär allt som rör den dagliga verksamheten, moderatorer, information och regler. Det är nödvändigtvis inte jag som gör allt, men det är mitt ansvar att det det finns och saker sköts på korrekt sätt. Utveckling av plugin och drift sköter Martin som också äger själva servern Kottcraft finns på.
Vidare har jag ett antal moderatorer och chattvakter som hjälper mig att sköta servern.

Kottcraft består till största del av många unga individer som ska samsas på en specifik digital yta, med specifika regler. Det kräver lite handledning, stöd, ordning och reda. Jag har sen tidigare erfarenhet av detta och det är också därför jag är här. Jag är inte superbra på kommandon eller den mest erfarna bakom just en Minecraft server, men tillsammans med övriga moderatorer bilder vi en ganska kompetent samling människor vad gäller Minecraft online.

Jag är äldre än de flesta på servern, och jag har familj och arbete i mitt dagliga liv, och därför är Kottcraft precis som för övriga en fritidssysselsättning. Dessa faktorer är de som avgör hur mycket tid jag kan lägga på att vara här.
Minecraft och Kottcraft är underhållning och ett spel på Internet, och jag kommer behandla det som det också.
/K

Avatar

Makkuusen

Administratör

Det är faktiskt inte helt ovanligt att jag blir kallad Makkuusen även i verkliga livet, eller kanske ännu vanligare Makk, som många av mina vänner förkortat det till. Men mitt riktigt namn är Markus Hellquist och jag är född under den höstliga delen av året 1995. Min favoritfärg är grön, vilket ofta märks väldigt fort om man träffar mig utanför datorns värld.Jag har varit med och spelat på servern sedan första dagen september 2011, och är nu en av de mer drivande personerna som jobbar med att utveckla och hålla igång servern. Jag brukar gilla att dra igång stora projekt, och bygga spektakulära byggnader. Är även lite känd för att jag titt som tätt sprider fasansfulla stora mängder kakor omkring mig.Utanför KottCraft så läser jag just nu beteendevetenskap på Uppsalas universitet. Utöver studier så kör jag radiostyrda bilar, där jag har tävlat sedan 10 års ålder och haft väldigt stora framgångar. Jag är även med i företaget Northern Sky, som baserar sig i Växjö. Där är jag med och arrangerar jag LAN, Barstrikes och diverse andra esportrelaterade saker.

Avatar

Nickisx

Administratör

Hej!
Mitt namn är Nicole, kallas för Nickisx på servern och har varit medlem på Kottcraft sedan oktober 2015.
Har tidigare varit chattvakt och moderator på servern.
Sedan juni 2017 är jag Administratör och en medlem i Ledningen.

Du hittar mig på Kottcraft antingen som borgmästare i Willerstown eller som Administratör via /online eller /helpop.


Vill du tala med mig kan du skriva till mig på Discord, så svarar jag så fort som möjligt!

Kram ! /Nicole - Nickisx

Avatar

Seglaren__

Administratör

Hejsan!
Mitt namn är Emanuel, men av någon okänd anledning brukar jag kallas för "Ludde/Ludvig" i det vardagliga livet. Du kommer dock hitta mig som Seglaren__ på servern och jag har spelat här på Kottcraft sedan maj 2015. Jag har tidigare varit chattvakt och moderator på servern, men sedan juli 2017 är jag ny administratör.

Utöver Kottcraft så ägnar jag mest min tid åt träning t.ex segling och såklart skolan.

Om du vill få kontakt med mig så är det bara att slå en signal på Discord, så svarar jag när jag känner att tiden finns.
Avatar

Staples_

Administratör

Jag är Staples, och är inte särskilt intressant.

Avatar

CreativeCookiee

Moderator

Jag heter Maja, är två mjölkpaket hög och ganska cool.

Jag tycker om hiphop och speciellt Hov1, Biggie och 2Pac klyschigt nog. Häst- och lamm entusiast som spenderar de flesta lediga eftermiddagarna i stallet eller hos lammen. Där har jag även mina andra fyrbenta vänner som står mig nära hjärtat.

Jag har varit moderator sedan tidernas begynnelse och föredetta admin med start i november 2015. För tillfället brister intresset för minecraft och hästarna äter både pengar och tid. Det händer dock att jag kikar in ibland och håller koll på alla busungar. ;-)

Avatar

Debuster_

Moderator

Men se där, du hittade hit tillslut! Mitt namn är Johannes, men går generellt på servern under namnet Debu.

Jag gjorde min första inloggning på Kottcraft den 30 maj 2015, men har långt ifrån spelat aktivt hela tiden sedan dess. Min första och hittills enda längre paus från servern varade nästan i ett år; december 2015 till oktober 2016.

Från och med den 21 augusti 2017 innehar jag rollen som moderator på servern, innan dess som chattvakt sedan den 12 februari 2017. Jag tar yrket och uppdragen jag får som moderator på stort allvar och har som målsättning att skapa glädjefyllda stunder, rättvisa, trygghet och sist men inte minst hjälpa Kottcraft att leva vidare som en snäll, svensk Minecraft-server!

Utanför Minecraft-världen är jag en 15-årig kille, född, uppväxt och bosatt på den underbara ön Gotland. Merparten av mina vardagar utspelar sig antingen studerandes i skolan, spelandes framför datorn eller sovandes i sängen. Jag titulerar mig som stolt perfektionist och är ofta noggrann i det mesta jag gör, både i verkligheten och på Kottcraft.

Som en av de mer aktiva moderatorerna på servern finns jag ofta tillgänglig för att antingen moderera och allt vad det innebär eller bara för att socialisera och hålla igång små samtal om allt mellan himmel och jord med er spelare. De förövrigt smidigaste sätten att nå mig på att är antingen via PM (/msg) väl inne på servern, eller på samma sätt fast genom Discord.

Vi ses, ja, du vet nog var...

Avatar

e_l1997

Moderator

Hej! Jag är känd som e_l1997 och började på kottcraft en mild Januari dag 2016. Från början var jag ganska okänd på servern men fick sedan vetskap om teamspeak där jag började snacka med andra som spelade. Mitt första hem var i Reghills som sedan blev inaktiv och sedan flyttade till min nuvarande stad Nybro som jag är borgmästare i. Jag håller oftast på med lite längre projekt på servern som att bygga skyskrapor eller göra större förvarnings hål.

Utan för kottcraft så heter jag Erik och är 19år. Jag har jobbat med ett projekt kallat Recycle2Recreate där min ide är att återvinna plastprodukter. Jag har också 2 katter som heter Felix och Lisa i många fall kallat fisen. Jag går ofta på LAN som t.ex Northernsky. På senare tid har jag blivit nerdragen med depressioner och har varit inlagd på sjukhuset mellan 2dec 2016 och 13feb 2017 så jag vilar ganska mycket därav att jag inte blir lika aktiv i olika delar som exempelvis supporten. Jag gillar också att krama folk :) <3.

Avatar

FlisanB

Moderator

Tjena tjena!

Mitt namn är Felicia, har många smeknamn men måste personligen säga att jag hellre hör "Felicia" än "Flisse", "FlusanBu" eller "Feleche". Jag fyller snart 17 och går mitt första år på gymnasiet, resturanglinjen. Tycker om att laga mat (obviously), kolla på serier och använda min dator, om någon är ett stort Game of thrones-fan kan vi gärna diskutera hur snygg Jon är.

Jag brukar vara väldigt social, har ofta bara chatten uppe då jag älskar att diskutera eller bara prata om något litet. Älskar Star Wars, unicorns och allt som är rosa, det märks ofta inne på servern ^^

Har för tillfället mycket med skolan "host" kompisar och pojkvän "host", såå jag kan inte vara online lika mycket som tidigare. Men har mobilen på mig nästan varje sekund av mitt liv, förutom när jag sover, och därmed är jag även online på Skype, discord och andra sociala medier "24/7" bara kontakta mig om det är något.


Avatar

IzzeMizzen

Moderator

Hallå där!
Många känner igen mig som IzzeMizzen eller Izze som många kallar mig, men i verkliga livet heter jag Isabell och är en stolt Värmlänning född år 2000.
På min fritid sitter jag en gång i veckan på hästryggen och utmanar ödet! Nädå, hästarna är för det mesta snälla. Jag är också föredetta handbollsspelare, men tyvärr la jag av med det då mitt lag la ner. Tidigare höll jag på med mycket agility med min lilla prins Potomac som jag tyvärr inte har kvar. Har dock fortfarande min lilla katt Snöboll kvar som jag ofta tar små promenader med, sist men inte minst har jag akvariefiskar, som jag inte gör så mycket med men ändå, vackra att se på.
På servern är jag då moderator men även Borgmästare i min lilla stad Kattsta där mycket sker och händer!
Detta är väl lite utav vem jag är, kan jag tro?
Bai friendos, ses på servern!

//Hälsningar IzzeMizzen

Avatar

Lukutakina_

Moderator

Hej hej!
Mitt namn är Felix, även känd som Lukutakina_ här på Kottcraft.

Jag började spela på Kottcraft den 21 mars 2017 och tillträdde som moderator 17 september 2017.

Jag bestämde mig att ansöka som staff här på servern och tillträdde sedan som Chattvakt den 29 juli 2017.
Jag trivdes fullt ut med jobbet, allting var toppen! Sedan ansökte jag till moderator då jag kände att jag ville göra mer och ansåg mig själv som passande för rollen.

Vem är jag utanför Kottcraft?
Jo, jag är en kille på 13 år som bor i staden Halmstad. Jag är född i Halmstad men uppvuxen i Örebro.

Vad gör jag på min fritid?
På min fritid sitter jag mestadels vid min dator hemma, fokuserar på skolan, spelar gitarr och tränar även karate.
När jag är på min dator så spelar jag mest på Kottcraft, vilket gör mig väldigt aktiv på servern.

Vem vet, kanske vi ses på servern en dag? Fram tills dess så önskar jag dig en trevlig dag!

Vänliga hälsningar,
Felix (Lukutakina_)

Avatar

PolkaGrizen

Moderator

Halloj!

Polka, Griz, Röda Hund och Pulka, ja det är bara några av alla namn som jag kallas för. Heter egentligen PolkaGrizen och har jobbat som moderator här på servern sedan juli 2017. Jag började spela minecraft redan under 1.5 och har sedan mestadels spelat single-player sedan dess. I början på 2016 upptäckte jag Kottcraft och har sedan stannat på samma server, med ett kortare avbrott under våren. Var chattvakt under hösten 2016 och delar av våren tills jag tog min paus i april.

Utöver Kottcraft spelar jag piano och läser en hel del.

Om det är något, oavsett om du vill snacka godis eller minecraft så finns jag ofta inne på servern och lyssnar gärna på era tankar. Släng iväg ett msg bara.

Gottiga hälsningar, PolkaGrizen