Logga in

För att logga in på hemsidan, gå in på servern och skriv /login i chatten. Klicka sedan på texten som dyker upp.

Vi i ledningen

Kottcraft drivs av de sista Minecraft-entusiasterna. Här är vi!

Avatar

Hagan_

Administratör

Hej. Jag började på Kottcraft en varm sommardag i juli 2015.

Sedan dess har jag strävat efter att göra så mycket jag möjligt kan för att föra kottcraft framåt, i rätt riktning.
Jag är en av de 3 administratörerna på servern, mycket av mitt jobb går ut på att hjälpa spelare till hands när det är behövande men också att dela med mig om mina åsikter på viktiga frågor.

Men för att föra ljus på vem jag är...

så går jag mitt sista år på en skola vid namn LBS (Ljud och bild skolan) där jag inriktar mig på animation och 3d modulering.
Jag har en enorm kärlek till gymmet, Spel och datorer.
Vad som gör mig så passionerad för just kottcraft är våran ideolog att alla är välkomna.

Hoppas vi syns på servern!


Avatar

Kimster_

Administratör

Hej. Jag började på Kottcraft feb. 2016. Har spelat online och nätverksbaserade spel sen 1995. Jag fick min första dator 1984, Googla ABC80 så förstår ni ;)

Min roll är huvudansvarig för den operativa verksamheten på Kottcraft. Det innebär allt som rör den dagliga verksamheten, moderatorer, information och regler. Det är nödvändigtvis inte jag som gör allt, men det är mitt ansvar att det det finns och saker sköts på korrekt sätt. Utveckling av plugin och drift sköter Martin som också äger själva servern Kottcraft finns på.
Vidare har jag ett antal moderatorer och chattvakter som hjälper mig att sköta servern.

Kottcraft består till största del av många unga individer som ska samsas på en specifik digital yta, med specifika regler. Det kräver lite handledning, stöd, ordning och reda. Jag har sen tidigare erfarenhet av detta och det är också därför jag är här. Jag är inte superbra på kommandon eller den mest erfarna bakom just en Minecraft server, men tillsammans med övriga moderatorer bilder vi en ganska kompetent samling människor vad gäller Minecraft online.

Jag är äldre än de flesta på servern, och jag har familj och arbete i mitt dagliga liv, och därför är Kottcraft precis som för övriga en fritidssysselsättning. Dessa faktorer är de som avgör hur mycket tid jag kan lägga på att vara här.
Minecraft och Kottcraft är underhållning och ett spel på Internet, och jag kommer behandla det som det också.
/K

Avatar

Makkuusen

Administratör

Det är faktiskt inte helt ovanligt att jag blir kallad Makkuusen även i verkliga livet, eller kanske ännu vanligare Makk, som många av mina vänner förkortat det till. Men mitt riktigt namn är Markus Hellquist och jag är född under den höstliga delen av året 1995. Min favoritfärg är grön, vilket ofta märks väldigt fort om man träffar mig utanför datorns värld.Jag har varit med och spelat på servern sedan första dagen september 2011, och är nu en av de mer drivande personerna som jobbar med att utveckla och hålla igång servern. Jag brukar gilla att dra igång stora projekt, och bygga spektakulära byggnader. Är även lite känd för att jag titt som tätt sprider fasansfulla stora mängder kakor omkring mig.Utanför KottCraft så läser jag just nu beteendevetenskap på Uppsalas universitet. Utöver studier så kör jag radiostyrda bilar, där jag har tävlat sedan 10 års ålder och haft väldigt stora framgångar. Jag är även med i företaget Northern Sky, som baserar sig i Växjö. Där är jag med och arrangerar jag LAN, Barstrikes och diverse andra esportrelaterade saker.

Avatar

CreativeCookiee

Moderator

Jag heter Maja, är två mjölkpaket hög och ganska cool.

Jag tycker om hiphop (framförallt svensk på vissa fronter) och speciellt Hov1. Jag har en enorm entusiasm för hästar (och mina kära får och lamm.) och allt vad det innebär och spenderar de flesta lediga eftermiddagarna i stallet med mina tre stjärnor Dino, Svarten och Blackie.

Jag har varit moderator sedan tidernas begynnelse och admin sedan november 2015. För tillfället brister intresset för minecraft och hästarna äter både pengar och tid. Det händer dock att jag kikar in ibland och håller koll på alla busungar. ;-)

Avatar

Dirigo

Moderator

Hej.

Minecraft började jag spela redan 2011. Sen har det blivit en uppsjö med olika moddningar av Minecraft, där favoriten är FTB (Fead the Beast).
Kottcraft fann jag av en ren slump då jag var intresserad av att se vad som skett vid v.1.7.2 (jag hade då bara spelat "vanilla" Minecraft v. 1.5.2), så jag loggade in och har stannat på en och samma server sen dess (16 okt 2015).

Mitt riktiga namn är Gerhard
Ålder: Lite äldre än Kimster
Annan sysselsättning än Kottcraft: Jobbar på ett företag som tillverkar motordelar till flygplan (motordelar till ca 80% av den kommersiella marknaden).

Är det något (vad som helst) ni vill fråga mig om nås jag på Kottcraft, men sitter även på ts.

Vi ses på Kottcraft

Avatar

e_l1997

Moderator

Hej! Jag är känd som e_l1997 och började på kottcraft en mild Januari dag 2016. Från början var jag ganska okänd på servern men fick sedan vetskap om teamspeak där jag började snacka med andra som spelade. Mitt första hem var i Reghills som sedan blev inaktiv och sedan flyttade till min nuvarande stad Nybro som jag är borgmästare i. Jag håller oftast på med lite längre projekt på servern som att bygga skyskrapor eller göra större förvarnings hål.

Utan för kottcraft så heter jag Erik och är 18år. Jag jobbar med ett projekt kallat 3Dmakingblekinge där min ide är att skriva ut produkter till kunder runt om i södra Sverige. Jag har också 2 katter som heter Felix och Lisa i många fall kallat fisen. Jag går ofta på LAN som t.ex Northernsky. På senare tid har jag blivit nerdragen med depressioner och har varit inlagd på sjukhuset mellan 2dec 2016 och 13feb 2017 så har varit lite inaktiv angående min moderator post. Jag gillar även att krama folk :) <3.

Avatar

IzzeMizzen

Moderator

Hallå där!
Många känner igen mig som IzzeMizzen eller Izze som många kallar mig, men i verkliga livet heter jag Isabell och är en stolt Värmlänning född år 2000.
På min fritid sitter jag en gång i veckan på hästryggen och utmanar ödet! Nädå, hästarna är för det mesta snälla. Jag är också föredetta handbollsspelare, men tyvärr la jag av med det då mitt lag la ner. Tidigare höll jag på med mycket agility med min lilla prins Potomac som jag tyvärr inte har kvar. Har dock fortfarande min lilla katt Snöboll kvar som jag ofta tar små promenader med, sist men inte minst har jag akvariefiskar, som jag inte gör så mycket med men ändå, vackra att se på.
På servern är jag då moderator men även Borgmästare i min lilla stad Kattsta där mycket sker och händer!
Detta är väl lite utav vem jag är, kan jag tro?
Bai friendos, ses på servern!

//Hälsningar IzzeMizzen

Avatar

Kethupp_

Moderator

Här kommer lite fakta om mig. Jag är född 1999 under juni månad, håller även på lite inom försvaret som försvarsungdom och sysselsätter mig med extrem sport under fritiden tex parkour. Jag brukar oftas finnas på servern, så är nästan alltid till hands :)

Avatar

Noobovic

Moderator

Hejsan!
Lidenovic, ja i detta namn hittar du mig i spelet. Jag loggade in första gången 5 Juni 2015. Dock tog jag ett uppehåll på Minecraft strax efter det, men nu är jag tillbaka igen. I kottcraft är jag Borgmästare över 3 städer och nuvarande Moderator. Jag är en flitig huvud-samlare inom Kottcraft men bygga och prata med folk på servern går också an, tillexempel på Team Speak.
Bortsett från Kottcraft så spelar jag mestadels fotboll vilket är det bästa som finns.

Avatar

Simmaren_

Moderator

Hellu!

Mitt namn är Simmaren_. Om man ska beskriva sig själv så skulle jag nog säga glad, omtänksam och en kille som vill göra det seriösa till något roligt. På Kottcraft är jag borgmästare över en stad med namnet Stockholm och spelat här sen Maj 2015. Efter ett tag så en dag i slutet på Augusti (2015) så valde jag att ta en paus och lämnade dessvärre servern och nu är jag tillbaka och är ny moderator sen februari månad.