Logga in

Använd samma inloggningsuppgifter här som när du loggar in i Minecraft. Glömt lösenordet?

Du kan även skriva /login inne på servern.

För att logga in behöver du godkänna användandet av kakor.
Läs om hur kakor används på hemsidan

66 inloggade spelare

Ansök till att bli chattvakt

 

Innan ni söker så ska ni har några saker med er.

1: Chattvaktsjobbet är speciellt. Det kräver en viss typ av individ och spelare. Man måste t.ex. kunna ta kritik och bemöta den utan att springa och gömma sig.

2:  Minecraft är ett spel. Det är inte dödligt allvar. Är det så för er, kommer vi inte rekommendera er till att söka. Kan man inte förhålla sig till ett spel så är man inte lämplig.  Blir ni förbannade och svär och spottar och gråter över att någon tog hela din maxade rustning, då bör ni inte söka.

3: Chattvaktsjobbet är främst ansvarskänsla, attityd och önskan att hjälpa andra och jobba för att det ska bli rättvist samtidigt som man vet att allt är inte rättvist.
Det finns saker som kommer vara av betydelse:
-Kompetens - alltså kunskapen om Minecraft och allt runt omkring.
-Erfarenhet - förmågan att vara steget före i olika situationer och kunna förutspå en konflikt innan den händer.
-Tålmodighet - kunna ta att någon skriker könsord i ansiktet på dig utan du själv sjunker till samma nivå.

4: Det är vetenskapligt bevisat att en blandad skara individer är bäst för utveckling av en grupp. Vi kommer eftersöka olika typer av spelare, exempelvis när det gäller ålder, kön och kunskaper.

5: Integritet - Vet du inte vad det innebär så bör du ta reda på det och ransaka dig själv om du känner att har den egenskapen.

6: INGEN är perfekt. ALLA kan göra fel. Det är HUR man förvaltar sina misstag och hur man går vidare, som avgör om man sitter i en sits att kunna utveckla sig själv. Som moderator måste man vilja bli bättre. Misstag är inte tecken på svaghet eller att man är dålig. Det är sämre att inte våga göra saker för att man rätt för misstagen. Då lär man sig inget.


Slutligen, vi kommer inte bedöma er enbart kring vad ni säger eller skriver här, utan hur ni beter er över tid på servern. Detta formulär är främst för att ge er en chans att visa ett intresse under ordnade former. Samt få en snabb inblick i hur ni bedömmer er själv. Alla som nu är intresserad att söka gör det, oavsett vem ni är eller om ni har 5 bannlysningar på er. De kommer inte vara till er fördel, men det betyder heller inte att ni är automatiskt diskvalificerade.

https://kottcraft.se/form/ansokan-till-chattvakt-p10